Do’s en dont’s

Do’s en dont’s

Als je op date gaat is het altijd goed om te kijken wat je wel en wat je niet moet doen. Om hierbij stil te staan zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal punten die echt van belang zijn. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en dat is natuurlijk wel zo prettig als je op date gaat. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog additionele vragen hebben, dan is het goed om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het beantwoorden van alle vragen zodat je zeker weet dat je de juiste keuze zult maken.

Do: Toon interesse in je date

Het is van groot belang dat je tijdens je date veel interesse toont in je date. Als je dit namelijk doet zul je merken dat je date zich op zijn of haar gemak voelt waardoor de date een stuk soepeler gaat. Hierdoor weet je zeker dat je een geslaagde avond zult hebben en dat is natuurlijk erg prettig. Ben jij benieuwd hoe je dit het beste kunt realiseren? Op het internet staan diverse tips waarbij je interesse kunt tonen in je date. Dat is natuurlijk erg prettig zodat je zeker weet dat je er alles aan doet om een leuke en geslaagde date te hebben.

Dont: Vertellen wat je date moet doen

Als je een date hebt is het vanzelfsprekend om niet te vertellen wat je date moet doen. Het is een date waarbij je elkaar moet leren kennen en om deze reden is het zo dat je hier aandacht aan moet besteden. Als je iemand gaat vertellen wat hij of zij moet doen zul je merken dat dit niet positief zal werken en om deze reden is het goed om dit niet te doen. Probeer altijd centraal en open te zijn zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

mineragua-sparkling-water-IjOrXVD9Iyk-unsplash (1)

Do: Geef complimentjes

Als je een goede indruk op je date wilt maken is het aan te raden om complimentjes te geven aan je date. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en dat is natuurlijk erg prettig. Ben jij benieuwd hoe je dit het beste kunt doen? Kijk naar dingen die je echt leuk vind en geef hem of haar hierover complimentjes om zodoende punten te scoren.

MEER TE WETEN KOMEN

wiktor-karkocha-Uj7l0fHJHFc-unsplash (1)

first date


Lees Meer

priscilla-du-preez--8UEuVWA-Tk-unsplash

Gespreks


Lees Meer

istrfry-marcus-pKAl3VuPimk-unsplash

Date ideeën


Lees Meer