Wat draag je op je first date

Wat draag je op je first date

Heb jij een first date? Dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je er zo goed mogelijk uit wilt zien. Als je namelijk op date gaat telt je eerste indruk en daarom is het goed dat je hier voldoende aandacht aan besteed. Om deze reden zullen we op deze pagina kort stilstaan bij wat je allemaal moet dragen zodat je een goede indruk zult maken op jouw date. Heb jij naar aanleiding van dit artikel nog additionele vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het beantwoorden van alle vragen zodat je zeker weet dat je de juiste keuze zult maken. Het hebben van een date is namelijk speciaal en daarom is het goed om hier aandacht aan te besteden.

Kies voor een neutrale combinatie

Als je op date gaat is het van belang dat je een neutrale combinatie draagt. De reden? Iedereen heeft een andere smaak en je wilt natuurlijk bij je date wel in de smaak vallen. Om deze reden is het aan te raden om zo neutraal mogelijk gekleed te gaan. Hierdoor weet je zeker dat je er goed uit zal zien en dat jouw date je stijl zult accepteren.

Hou jij bijvoorbeeld erg veel van rood en besluit je om een rood shirt met rode sneakers te gaan dragen? Dan kan dat natuurlijk erg leuk staan, maar je moet hierbij wel zorgen dat je date het ook leuk gaat vinden. Als je date bijvoorbeeld de kleur rood afschuwelijk vindt val je door de mand en dat wil je natuurlijk voorkomen. Om deze reden is het altijd aan te raden om te kiezen voor een shirt in de kleur wit of zwart. Hierbij weet je zeker dat je een neutrale kleur te pakken hebt die door velen wordt gewaardeerd. Hou jij wel van een uitdaging? Probeer dan van tevoren achter de kleuren te komen die niet gewaardeerd worden door je date.

Voorkom veel accessoires

Zoals hierboven beschreven is het van belang dat je niet te veel accessoires draagt. Als je dit namelijk wel doet zul je merken dat het te druk wordt en dat je date niet een goed beeld van je krijgt. Dat is natuurlijk erg vervelend want je wilt er immers voor zorgen dat je er goed uit ziet tijdens je eerste keer. Een eerste indruk telt namelijk maar een keer en het zou zonde zijn als je deze direct verspilt omdat je allerlei kettingen, ringen, armbanden en andere accessoires om hebt. Probeer tijdens je eerste date altijd zo neutraal mogelijk te gaan zodat je zeker weet dat je een goede indruk zult achterlaten bij jouw date.

alan-quirvan-hv9coTVzpnA-unsplash

MEER TE WETEN KOMEN

priscilla-du-preez--8UEuVWA-Tk-unsplash

Gespreks


Lees Meer

retro-romance_t20_WKlOxY

Do’s en dont’s


Lees Meer

istrfry-marcus-pKAl3VuPimk-unsplash

Date ideeën


Lees Meer